Hotele/Catering

[table id=1 /]
* Cena nie zawiera śniadania. Możliwość domówienia śniadania w cenie 20 zł za osobę.

 

 

WYŻYWIENIE: Podczas zawodów będzie można skorzystać z dania obiadowego w postaci:

OPCJA NR 1: rosół z makaronem, panierowany filet drobiowy z ziemniakami i surówką – 19 zł,

OPCJA NR 2: rosół z makaronem, zapiekanka makaronowa z warzywami – 19 zł,

 

 

  1. Zamówienie na catering należy przesyłać na karcie zgłoszeń wraz z danymi do faktury.
  2. Kierownicy ekip dokonują płatności za catering w dniu 14.06.2019 podczas rejestracji.
  3. Posiłki będą wydawane wg harmonogramu w dniu zawodów. Przy odbiorze posiłku kierownicy ekip będą mogli odebrać faktury.
  4. Obiady będą wydawane na podstawie talonów, które kierownicy ekip dostaną po uiszczeniu płatności w biurze zawodów.
  5. Zamówienia należy składać na karcie zgłoszeń do 7 czerwca 2019 r. wysyłając kartę zgłoszeń na adres catering.kobu@gmail.com w tytule maila wpisując nazwę klubu i hasło CATERING

Karta zamówienia cateringu, dostępna do ściągnięcia pod tym linkiem.

Skip to content